09/03/2017

Priser og tjenester

Vi kan ta oss av markedsføringen og sørge for at du når målene dine.

  • Få nye kunder
  • Få mer lønnsomme kunder
  • Gjenta salg
  • Øk trafikk i butikk
  • Få flere besøkende på nettsiden din
  • Gjør merkevaren din «top of mind»

Standard prisliste for radio finner du under. Ta kontakt gjennom skjemaet nederst, så får du informasjon om eventuelle kampanjepriser eller en gratis én til én-analyse.

 

Radio

Med radio kan du både bygge merkevare og nå potensielle kunder mens de er på farten og nær kjøpsøyeblikket. 21st Media driver tre radiostasjoner: Radio Metro, The Beat og Radio Rox. I radionettverket vårt på Østlandet kan du enten annonsere i hele området eller avgrense din annonsering til kun de geografiske områder som du har behov for. Her finner du lenker til dekningskart, priser og en oversikt over hvilke radiostasjoner som inngår i hver reklamesone.

Men reklamespotter er bare én mulighet. Vi gjør også skreddersydde promotionkampanjer, konkurranser og sponsorater.

Mange liker å ta utgangspunkt i en av våre populære pakkeløsninger:

Brandbuilder

Dette er vår mest populære pakke som bygger merkenavnet ditt over en lang periode, fortrinnsvis 6, 9 eller 12 måneder. Da bygger du frekvens, som vil si at lytterne hører budskapet ditt mange ganger over tid og dermed legger det på minnet. Brandbuilder presser prisen til det minimale og selges bare i et begrenset antall.

Blockbuster

Når du skal treffe flest mulig raskest mulig kan Blockbuster være løsningen. Her får du én reklamespot i hver reklamepause i 48 timer, altså svært høyt trykk i en kort periode. Passer perfekt hvis du har braksalg, nyåpning, event eller av andre grunner slår på stortromma.

Brandbooster

Hvis du skal introdusere en merkevare eller et produkt i markedet vil Brandbooster gi deg en kickstart. I starten av kampanjeperioden får du mange daglige reklamespotter og høyt trykk. Så er det færre spotter om dagen i en lengre periode for å minne lytterne på budskapet ditt. Brandbooster er altså det beste fra to verdener.

 

Digital

Vi produserer innhold for digitale plattformer og hjelper deg med løsninger for digital markedsføring. Trenger du for eksempel en presentasjonsvideo til Facebook, landingssider eller ønsker å gjøre innholdsmarkedsføring, kan vi bistå.

Stadig flere ønsker å kombinere markedsføring i massemedier med digital kommunikasjon. Da når du både de som er på vei inn i markedet og de som er klare for å kjøpe.

Ta kontakt for et pristilbud basert på dine ønsker.

 

Event

Gi kundene en ekstra grunn til å besøke deg! Vi har god erfaring med å lage liv og røre i butikken, for eksempel med et lykkehjul der dine kunder vinner fine premier før de handler.

Bjørn Ivar Holter-Nilsen er vår eventmanager og supermann. Han kan rykke ut med sitt team når du ønsker å lage baluba eller bare vil sette bort organiseringen til noen andre. Du kan se film fra ett av våre event for Kiwi på resultater-siden.

Fyll ut skjemaet til høyre på siden, så tar vi en uforpliktende prat om våre event-løsninger.

 

Research

Vi gjennomfører ofte exit-studier for våre kunder for å se om markedsføringen har vært effektiv. Her stiller vi med et team som intervjuer kunder på vei inn og ut av butikken og kartlegger kjennskapen til for eksempel avisannonser, nettbannere, radiospotter og Facebook-innlegg.

Dette er svært lærerikt og avslører hva i markedsmiksen som fungerte best, slik at du kan oppnå enda bedre ROI neste gang.

https://goo.gl/oaSYCu